PUBLICITAT

Vinyes i Mercader disputen la darrera cursa del CERA

Tenen la possibilitat de vèncer en N5 i confirmar la quarta plaça de la general

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader, aquesta temporada.
Joan Vinyes i Jordi Mercader, aquesta temporada. | FotoEsport

El Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2018 viurà el seu últim capítol el cap de setmana vinent. Serà en el traçat del Ral·li de la Comunitat de Madrid - RACE, on es decidirà de manera definitiva les diferents classificacions de l’esmentat certamen.

Joan Vinyes i Jordi Mercader, al volant del Swift R+ N5 de l’equip Suzuki Motor Iberica, arriben amb l’objectiu de confirmar la seva quarta plaça en la classificació absoluta del CERA 2018 i el lideratge de la categoria N5.
Els organitzadors de la prova han previst, per a la novena edició de la seva prova, un traçat de 696,80 quilòmetres, amb 143,54 de velocitat. En aquesta edició, el recorregut estarà dividit en dues etapes que es disputaran, els primers equips, amb llum natural. Una vegada més, la pista del Circuit del Jarama tornarà a ser decisiva en els resultats de la prova.

Mantenir la línia dels últims ral·lis és l’objectiu de Vinyes i Mercader, en una prova amb característiques molt particulars que, a més, no presenta novetats en el traçat: «Tant les especials de la Sierra de Madrid com les d’Àvila són les habituals, potser, amb algun lleuger canvi, a més el circuit del Jarama també el coneixem», manifestava Vinyes, qui explicava també que «les dificultats poden venir sobretot per les inclemències meteorològiques que puguin afectar a la zona com boira, zones humides o gelades».

Per altra banda, també va aasegurar que «caldrà estar alerta amb les previsions i anticipar-nos als possibles problemes d’aquest estil que se’ns puguin plantejar». A més, «un altre factor a tenir en compte pot ser que durant la segona etapa farem el llarg enllaç de més de 100 quilòmetres, d’anada i tornada a la província d’Àvila, a més de la disputa de les especials, sense assistència», explicava. 

El Ral·li Comunitat de Madrid s’iniciarà a les 11.30 hores del divendres des del podi situat a la zona d’assistència. La primera etapa està prevista que finalitzi a partir de 18.28 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT