PUBLICITAT

L’equip Legends de la federació debutarà contra el Girona

El conjunt de mites futbolístics del Principat vol jugar entre sis i vuit partits per temporada

Per Miquel López-Egea

El FAF Legends abans d’entrenar a l’Estadi Comunal per preparar el partit contra el Girona, ahir.
El FAF Legends abans d’entrenar a l’Estadi Comunal per preparar el partit contra el Girona, ahir. | FAF

L’equip de veterans de la Federació Andorrana de Futbol, el FAF Legends, debutarà diumenge a les 12 del migdia contra els veterans del Girona. 
Aquest serà el primer duel que disputarà el conjunt de mites d’Andorra i reuneix a personalitats del món del futbol i del futbol sala. El conjunt de moment, no té entrenador, encara que aquesta decisió es prendrà pròximament.

En aquest sentit, Talín Puyaltó va explicar ahir durant la presentació de l’equip als mitjans de comunicació que és un projecte que els retorna «la il·lusió del que ens havia donat el futbol més professional» i que reuneix «a generacions del món de futbol i del futbol sala andorrà». «El projecte neix de les inquietuds, de les ganes de seguir tocant la pilota», afegia Genis Garcia. Ara per ara, l’equip entrena al Prada de Moles un cop per setmana i també disputarà partit de futbol 7. «Aquest equip és un punt de partida, el nostre objectiu és poder donar sortida als jugadors de més de 35 anys que volen seguir lligats al món del futbol», destacava Puyaltó.

Per altra banda, el conjunt disputarà entre sis i vuit partits l’any i ho farà contra seleccions internacionals (només els jugadors que posseeixin passaport andorrà) i contra equips veterans de clubs. Així mateix, avui en dia, no hi ha més partits concertats que el de diumenge però «s’estan mantenint converses». Un d’ells podria ser, per exemple el Barça Legends, un duel que segons Òscar Sonejee és complicat «per un tema econòmic».

Pel que fa a objectius de futur, el FAF Legends buscarà tenir «una agenda més concertada» de cara a la pròxima temporada. «De moment, prima el bon ambient, tot acaba de començar i nosaltres ens ho estem passant molt bé», explicava Puyaltó. A més, va assegurar que busquen «partits atractius per a nosaltres i per a la gent». «Al final, nosaltres juguem a la pilota i tots volem aportar el nostre gra de sorra», reiterava Garcia.

L’equip està format per Òscar Sonejee, Miguel Blázquez, Jorge Días, Koldo Álvarez de Eulate, Moisés Gonçalves, Pere Babot, Xavi Solà, Àlex Palau, Èric Flinch, Oriol Anglora, Òscar da Cunha, Txema Garcia, Jepi Matamala, Cabinho, Sergi Roca, Talín Puyaltó, Àlex Godoy, Juli Fernández, Justo Ruiz, Jesús Julián Lucendo, Nacho Llamas, Salus Chato, Xavi Núñez, Fèlix Alvarez, Genís Garcia, Carles Sànchez, Juan Jesús González, Armand Godoy, Manolo Jiménez, Carlos Sànchez, Fran Ramírez i Emiliano González.

PUBLICITAT
PUBLICITAT