PUBLICITAT

La Massana

Els veïns de l’Aldosa més tranquils, però amb rebuig a l’ETR

Un cop s’adjudiquin les obres se’ls presentarà l’equip constructor

Per Meritxell Prat

La zona de la Gonarda, on s’ha de construir l’ETR.
La zona de la Gonarda, on s’ha de construir l’ETR. | Plataforma veïns Aldosa

Els membres de la Plataforma Aldosa Veïns es van reunir ahir amb representants del Govern que els van presentar el responsable per part de FEDA de l’obra. Segons fonts de l’entitat, ara s’està a l’espera que comencin les diferents fases de licitació dels treballs i, un cop fetes les adjudicacions, es tornarà a fer una nova reunió per presentar-los l’equip que construirà l’ETR de la Gonarda.


Les mateixes fonts van indicar que el fet de poder mantenir aquestes reunions i fer un seguiment de la construcció de la instal·lació els ha tranquil·litzat una mica, però admeten que «la nostra tranquil·litat completa seria que l’estació no es construís». I és que tal com van remarcar, encara hi ha gent que segueix «disconforme» amb la infraestructura i rebutgen completament la seva construcció.


Pel que fa al calendari de les properes reunions no el van poder concretar, ja que anirà lligat a les adjudicacions. Amb tot, van exposar que la voluntat de FEDA i del ministeri de Medi Ambient és que la primera fase de l’obra es dugui a terme a la primavera. Llavors es farà el desmunt que duraria uns 10 mesos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT