PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primer contacte amb la KTM de l’Angel Nieto Team

Cardelús pren part en els entrenaments inicials al Circuit de Xerès

Per El Periòdic

Xavi Cardelús, rodant als entenaments del Circuit de Xerès.
Xavi Cardelús, rodant als entenaments del Circuit de Xerès. | Cardelús Racing Team

Estrena de Xavi Cardelús a sobre la KTM del seu nou equip, l’Angel Nieto Team, amb el qual la pròxima temporada competirà al Campionat del Món de Moto2. Va participar en una jornada d’entrenaments al Circuit de Xerès, que servia per posar a prova les màquines.

Els pilots comptaven amb quatre sessions, però la primera van descartar-la perquè l’asfalt del traçat no es trobava en bones condicions per rodar-hi. El pilot andorrà va completar un total de 51 voltes, amb millor crono d’1.45,68 minuts. «Es tractava sobretot d’anar-se fent a la nova moto i les dues primeres sessions no han resultat del tot fàcils perquè la meva posició de pilotatge no era l’habitual. Hem treballat amb el posicionament dels semimanillars i altres reglatges per aconseguir més distància des del lloc on vaig assegut, i més mobilitat a les cames ja que el dipòsit de la KTM es més petit i estret i això provocava que anés molt tirat endavant i no pogués fer els moviments laterals de cames, que faig habitualment i pilotar amb comoditat i eficàcia», exposava Cardelús. A la tercera sessió van realitzar canvis: «Hem modificat la meva posició sobre la moto, endarrerint-la a partir del dipòsit i les coses han anat molt més bé». 

De la jornada destacava també especialment que els membres de l’Angel Nieto Team «m’han acollit d’una manera extraordinària i em sento molt a gust treballant amb ells. Cal anar sumant quilòmetres i informació al llarg de tot el cap de setmana per començar a fixar les bases de cara a la pròxima temporada. Els settings que hem començat a fixar a la tercera sessió ens ajudaran molt». Avui i demà es portaran a terme nous entrenaments al circuit andalús.

PUBLICITAT
PUBLICITAT