PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca fer-se fort a la Borda Mateu

Els tricolors només sumen un triomf com a locals i avui reben al Gavà, penúltim classificat

Per Joan Josep Blasco

Ricard Fernàndez, en un partit a la Borda Mateu.
Ricard Fernàndez, en un partit a la Borda Mateu. | FCA

Després d’una nova aturada de seleccions, l’FC Andorra encara una nova jornada. Tindrà al davant al CF Gavà, un club històric del futbol català que no està passant pel seu millor moment. Acostumat sempre a estar en categories més elevades, es troba ara a la Primera Catalana i a més ocupant la penúltima plaça. El matx es jugarà avui a les 16.00 hores a la Borda Mateu.

L’objectiu tricolor no és altre que sumar la victòria, que aquesta campanya li està costant assolir quan juga com a local. «A casa volem sumar els tres punts, que fa temps que no els aconseguim», assegura Ricard Fernàndez. En temporades anteriors els andorrans destacaven precisament a la Borda Mateu però aquest curs no està sent així. Per arribar a la regularitat anterior «ens falta aquest punt d’exigència a casa que ens doni la consistència dels tres punts». Per millorar a «nivell d’atac ens faltaria quelcom més i millorar certs punts en defensa».

El conjunt de Richard Imbernon acumula cinc jornades sense conèixer la derrota. «Portem una bona dinàmica», afirma el davanter internacional. L’aturada per la selecció, coincidint amb la bona ratxa de resultats, confia que «no afecti» en el rendiment del l’equip, tot i els dos duels consecutius. «Portem des de l’agost preparant-nos. Aquests partits són exigents, però amb el nivell de plantilla que tenim podem competir amb qualsevol jugador», surti qui surti al camp. Qui de moment no està tenint massa protagonisme és el mateix Cucu, una situació que confia en revertir pròximament: «Aquesta temporada no estic tenint els minuts que voldria, però això acaba de començar i ja veurem al final», amb ganes «d’ajudar a l’equip en el què sigui».

Cucu: «Ens falta aquest punt d’exigència a casa que ens doni la consistència dels tres punts»

El Gavà suma una victòria en el que va de campanya i a les últimes sis jornades només ha estat capaç d’adjudicar-se tres punts mitjançant empats. Tot i així, «serà un rival difícil». Per la posició a la taula «estan necessitats de punts i vindran aquí a totes però els tenim estudiats i sabem com fer-los mal». La classificació marca poques diferències en forma de punts de la zona mitja a la baixa, comportant constants canvis de places a mida que es completen les jornades. Aquest fet demostra que «aquesta lliga és molt igualada. Qui perd baixa algunes posicions i qui guanya les puja. Hem d’intentar mantenir-nos amb una certa regularitat».

Per a l’enfrontament l’FC Andorra té problemes al mig del camp per les absències per lesió de Marc Pujol, Reyes i Ludo. Tampoc hi serà Xisco, que se segueix recuperant de les molèsties que arrossega. Qui és dubte per problemes físics és Hans.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT