Aaron marca al minut 88 per donar els tres punts als tricolors

Per Joan Josep Blasco

Emili, en una acció del partit contra el Gavà.
Emili, en una acció del partit contra el Gavà. | FCA

Partit resolt al darrer instant. L'FC Andorra torna a guanyar a la Borda Mateu, un fet que no succeïa des de feia més de dos mesos, quan va superar a la UE Tàrrega a la tercera jornada. Aquesta vegada s'ha desfet del CF Gavà (0-1), amb un gol d'Aaron quan sembla que el matx acabaria amb el marcador mostrant el mateix resultat amb què havia començat.

Els tricolors van ser els dominadors dels primers 35 minuts, tocant molt la pilota i fent-la circular. La primera ocasió local venia d'una triangulació entre Alàez, Rui i Àlex Martínez, amb aquest últim rematant des de la frontal massa elevat. Ferré va ser murri quan en una falta des de més enllà del mig del camp, veient al porter avançat, ho intentava, però Kilian va recular a temps per atrapar l'esfèrica. Just abans de la mitja hora una jugada personal de Betriu permetia a l'extrem arribar fins a la línia de fons i assistir a Cristian, que arribava tot sol i llançant-se a terra rematava fora quan ho tenia tot a favor per marcar. Del possible 1-0 es va poder passar al 0-1 quan un centre d'Adri es va enverinar, i quan entrava dins la porteria Silverio, tot i relliscar, amb el puny encertava a rebutjar, amb la pilota arribant morta a Robert, però el seu xut picava al pal. Als darrers 10 minuts el Gavà va despertar i va mostrar-se més intens en facetes ofensives.

A la represa els visitants van sortir millor. En un còrner Odilo rematava de cap massa elevat i posteriorment Adrián ho feia desviat. L'FC Andorra no perdia la cara. Continuava igual de ben posicionat. Àlex Martínez ho tornava a provar des de la frontal, amb una rematada que aquest cop picava al travesser. El temps s'acabava i semblava que el matx acabaria amb l'empat inicial, però al minut 88 una falta lateral servida per Ferré la rematava de cap esplendidament Aaron per donar els tres punts al seu equip.

Aquest és el sisè partit consecutiu dels andorrans puntuant. “Hem sabut jugar el nostre partit”, assegurava un més que satisfet Aaron, que materialitzava el seu primer gol després de la llarga lesió. Aquest fet a partir d'ara li permetrà tenir “una mica menys de pressió” i li dona “més confiança”, tot i que pensa en el grup i “el més important és la victòria per a l'equip”. Per la seva part, Cristian exposava que el conjunt tricolor “ha estat molt seriós” al llarg dels 90 minuts i “en tot moment hem controlat el partit”. L'FC Andorra torna a saber que és guanyar a la Borda Mateu. “Hem de tenir paciència perquè cada vegada juguem millor i això farà que poc a poc anem aconseguint els punts a casa”, ja que a les darreres setmanes “portem una bona dinàmica”, tornant a mantenir a més la porteria a zero.