PUBLICITAT

Encamp

El Complex d’Encamp acull el Trofeu Hipocampus

L’incendi al Centre Esportiu dels Serradells provoca el canvi d’ubicació de la tradicional competició

Per El Periòdic

El podí masculí absolut, aquest cap de setmana.
El podí masculí absolut, aquest cap de setmana. | FAN

Després de l’incendi que va afectar dijous passat al Centre Esportiu dels Serradells, el Complex Sociocultural i Esportiu d’Encamp ha acollit aquest cap de setmana la 28a edició del Trofeu Hipocampus.

Aquest era un esdeveniment que tota la vida s’havia disputat al Serradells i per tant, ha quedat marcat per aquest incendi. Per aquest motiu, els organitzadors van voler donar les gràcies al Comú d’Encamp per haver acollit la prova i van destacar la seva «compressió i amabilitat».

En aquest esdeveniment hi van participar un total de 313 nedadors de 12 clubs diferents. En aquest sentit, l’organització va remarcar «la comprensió dels espectadors a l’hora de veure els nedadors fent relleus entre els espectadors per poder veure tots els seus fills ha sigut d’admiració», situació produïda a causa de la tragèdia.

Més enllà del context, en aquesta competició es van batre quatre rècords d’Andorra: Kevin Teixeira va marcar el rècord d’Andorra de 13 anys als 200 lliures amb 2.10, Aleix Ferriz va aconseguir el rècord nacional de 15 anys als 50 lliures amb un temps de 25,00, mentre que Tomas Lomero, a més de proclamar-se campió absolut, va marcar els rècords del Principat de 17 anys als 100 i 50 lliures amb uns temps de 52,73 i 24,42 respectivament. Mònica Ramírez va ser la campiona femenina absoluta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT