PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts a la frontera quatre passatgers d'autobús per possessió de drogues

Un home no resident estava en possessió de 142 grams d'haixix

Per El Periòdic

Agent de policia a la frontera amb Espanya.
Agent de policia a la frontera amb Espanya. | Maricel Blanch

La Policia va detenir la setmana passada a la frontera del riu Runer a quatres persones, totes elles no residents, que intentaven introduir droga al Principat. Tres d’elles, a més, eren passatgers d’autobusos de línia regular. Un home de 27 anys va ser arrestat el dimarts amb 142 grams d’haixix. En aquest cas, un gos ensinistrat en la detecció d’estupefaents va marcar amb insistència una motxilla i a l’autor dels fets. Dijous, un altre home, de 39 anys, va ser enxampat amb 5,7 grams de cocaïna. Dissabte, una dona i un home, de 24 i 27 anys respectivament, van ser detinguts per possessió de 4,4 grams d’haixix i dues pastilles d’amfetamines. Diumenge, un home de 39 anys també posseïa 0,6 grams d’èxtasi. En total, els agents del cos va detenir 17 persones la setmana passada.

Nou persones van ser arrestades per delictes contra la seguretat del trànsit. Van donar unes taxes positives d’entre 0,92 g/l i 2,62 g/l en els controls d’alcoholèmia, realitzats en diferents controls rutinaris o després d’infringir el codi de circulació. En aquest sentit, dos detinguts van provocar dos accidents amb danys materials. 

D’altra banda, un home no resident de 35 anys va ser detingut la tarda de diumenge al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i la seguretat col·lectiva. Va robar tabac i en ser interceptar pels empleats, els va amenaçar amb una navalla i va fugir. Posteriorment, la Policia el va controlar i arrestar. Un jove resident de 26 anys també va sostreure dos paquets de tabac en un centre comercial d’Escaldes i, al ser interceptat, va mostrar un «comportament despectiu» envers els treballadors de la botiga i dels agents, va explicar ahir la Policia. En ser traslladat a les dependències policials es va escapar. Els agents interventors el van perseguir i detenir en el mateix moment. Per últim, una dona resident de 31 anys va ser detinguda per vulnerar una suspensió del permís de conduir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT