PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martín és dubte a la gala de la FIM per la seva caiguda

El campió del món de Moto3 cau entrenant a Xerès i té diverses fractures

Per Miquel López-Egea

El pilot resident Jorge Martín després de la seva operació a la Dexeus de Barcelona, diumenge.
El pilot resident Jorge Martín després de la seva operació a la Dexeus de Barcelona, diumenge. | Twitter Jorge Martín

El vigent campió del món de Moto3, el resident Jorge Martín, va patir divendres passat una caiguda al circuit de Xerès-Angel Nieto, en la primera sessió d’entrenaments oficials de pretemporada de Moto2, categoria en la qual debuta. Així, pateix una fractura en el seu húmer esquerre, i a dos dits del peu, el tercer metatarsià i a la falange pròxima del cinquè dit. 

Aquest fet que podria impedir que participés en la gala de la Federació Internacional de Motociclisme que se celebra el pròxim diumenge al Poliesportiu d’Andorra la Vella i que comptarà amb 670 convidats. Així, la decisió no la prendrà fins d’aquí a uns dies, ja que aquesta serà en funció de la seva evolució .

D’aquesta manera, diumenge passat va passar per quiròfan i va ser operat amb èxit a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. Xavier Mir, cap de l’equip mèdic de MotoGP, el Dr. Eurgenio Giménez, de l’Icatme i l’equip de cirurgians de l’hospital van ser els encarregats de dur a terme l’operació.

Per tant, el pilot madrileny estarà ara entre quatre i sis setmanes de baixa i demà passat ja començarà el seu procés de recuperació, tal com va indicar el seu equip ahir en un comunicat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT