PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Poblet de Nadal guanya activitats però redueix dies

El túnel de llum i música de la Rotonda, novetat principal

Per Meritxell Prat

Un dels espectacles itinerants de l’any passat del Poblet de Nadal.
Un dels espectacles itinerants de l’any passat del Poblet de Nadal. | MARICEL BLANCH

Andorra la Vella encetarà dissabte una nova edició del Poblet de Nadal que s’allargarà fins al dia 30 de desembre i que presenta com a novetats principals l’espectacle audiovisual del túnel de llum i música de la plaça de la Rotonda i les propostes gastronòmiques. Segons van explicar el cònsol menor, Marc Pons, i el conseller de Serveis Públics i Circulació, Miquel Canturri, la proposta, que ja arriba a la tercera edició, està «plenament consolidada» i portarà més de mig centenar d’activitats diferents per a tots els públics. L’increment del nombre d’activitats es contraposa amb una durada inferior, ja que comença una setmana més tard i acaba una setmana abans que l’edició passada. Una decisió que Pons va afirmar que s’havia pres d’acord amb els paradistes.

Inauguració  

El Poblet, que té un pressupost de 300.000 euros, s’inaugurarà dissabte amb un primer passi de l’espectacle del túnel de llum i l’encesa de l’enllumenat nadalenc, seguit d’una actuació del Cor dels Petits Cantors i un castell de focs.


Entre les novetats, Pons va destacar l’increment de parades del Poblet, que arribarà a les 35, propostes gastronòmiques amb xefs d’estrella Michelin que faran tallers i degustacions gratuïtes. Pel que fa a les propostes que repeteixen, la pista de gel tornarà a la plaça Guillemó, mentre que el tobogan de gel sintètic de 35 metres que s’instal·larà a la parcel·la de l’antiga caserna de bombers. D’aquesta manera es vol dinamitzar la zona de Riberaygua i el Fener Boulevard. Així, la sortida d’algunes animacions, com els rens, es farà des de l’antiga estació d’autobusos. Pel que fa als espectacles itinerants, n’hi haurà quatre, dos de nous, i es concentraran els caps de setmana. També es mantindrà l’Oficina de Correus màgica. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT