PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Sant Silvestre de Sant Julià confia a superar els 750 participants

Es disputa el 28 de desembre i les inscripcions estan obertes des d'avui

Per El Periòdic

Moment de la sortida en una edició anterior.
Moment de la sortida en una edició anterior. | Tony Lara

Un any més arriba a Sant Julià de Lòria la 26a edició de la cursa Sant Silvestre, amb l'objectiu de contribuir novament amb les associacions Càritas parroquial i La Marató de TV3 mitjançant el 100% dels ingressos que s'obtindran amb els 7 euros lliurats per cada un dels inscrits, necessaris per participar. Infants i adults disputaran la cursa el pròxim 28 de desembre, i tots hauran de dur un barret de Pare Noel mentre corren fins la línia d'arribada. A més, s'espera una participació igual o superior a la del 2017, que va ser de 754 persones entre totes les categories. Tothom s'hi pot inscriure a partir d'aquest dimarts a través de la plana web www.santsilvestresantjuliadeloria.com o bé de forma presencial al Centre esportiu de la parròquia. El tancament de les inscripcions serà el 27 de desembre. Els dorsals es podran recollir el mateix dia de la cursa al Punt de Trobada entre les 10.30 i les 17 hores o bé al Centre esportiu entre les 17.30 i les 21 hores.

Les novetats que s'han presentat aquest dimarts són les mateixes que hi va haver el 2017. Pel que fa al recorregut, els participants de la categoria júnior i absoluta sortiran des del centre comercial E.Leclerc Punt de Trobada a les 22 hores, i finalitzarà a la plaça de la Germandat amb una distància total de 2.100 metres. En la categoria júnior hi podran participar corredors d'entre 9 i 16 anys mentre que en l'absoluta s'hi poden inscriure corredors a partir dels 17 anys. La localització del punt de sortida es troba condicionada pel patrocinador principal, que és el centre comercial, juntament amb Naturlandia i un nou que s'hi ha afegit aquest any, el grup Becier. La cursa 'baby' destinada a infants fins els 8 anys, es basarà en un recorregut senzill de 300 metres des de la plaça Major fins la plaça de la Germandat.

Finalitzar la cursa tindrà un premi especial, ja que tots aquells que ho facin s'enduran un lot de Nadal. A més, hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria, tant masculina com femenina, així com un altre per a les tres millors disfresses. D'altra banda, tots aquells que hi participin amb unes sabates de la marca 'Joma', obtindran una dessuadora i el corredor amb més edat, s'endurà dues entrades per Inúu.

Un dels elements que més atraurà els corredors seran els sortejos d'un iPhone 8 entre els inscrits en la categoria absoluta, una PlaySation 4 per als de la categoria júnior i una bicicleta 'Felt' i casc per als de la 'baby'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT