PUBLICITAT

Puigcerdà

Tres joves detinguts per apunyalar dos homes a Puigcerdà

Un dels ferits ha hagut de ser traslladat en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron

Per El Periòdic

Agent dels Mossos d'Esquadra.
Agent dels Mossos d'Esquadra. | Mossos d\'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Puigcerdà tres homes com a presumptes autors de l'apunyalament de dos homes al nucli urbà de la capital cerdana. Dos dels arrestats són menors d'edat, mentre que el tercer té 20 anys i, tot i viure a Puigcerdà, té nacionalitat portuguesa. Se'ls acusa de dos delictes d'homicidi en grau de temptativa i un altre de danys.

Els fets van succeir aquest dilluns passades les 2 de la matinada, quan es va produir una baralla a l'avinguda de Catalunya. Quan van arribar efectius dels mossos i de la Policia Local al lloc, van trobar dues persones ferides per arma blanca. Un dels ferits va haver de ser traslladat en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona. L'altre està en observació a l'Hospital de Cerdanya.

Posteriorment, els agents van comprovar que els presumptes autors dels fets havien marxat de la zona i s'havien amagat en un domicili de la Baixada de Cal Puigbó, situada al casc antic de la vila i a pocs metres de l'avinguda on hi havia hagut l'apunyalament. La policia va trobar al pis als tres presumptes implicats en l'agressió amb arma blanca.

Un dels menors va quedar en llibertat aquest dilluns mateix, després de declarar a comissaria, i l'altre ha de passar aquest dimarts a disposició judicial davant la Fiscalia de Menors. Mentrestant, el jove de 20 anys ha de passar aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Puigcerdà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT