PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Sant Silvestre obre inscripcions sense novetats

Els més de 750 participants hauran de córrer amb un barret de Pare Noel

Per El Periòdic

Pere Pràxades i Ramón Ibarz, ahir.
Pere Pràxades i Ramón Ibarz, ahir. | ANA / M. P.

Un any més, torna la Sant Silvestre a Sant Julià de Lòria, una cursa popular marcada en el calendari nacional. La prova, en aquesta edició, torna a contribuir amb les associacions Càritas parroquial i La Marató de TV3 i, per tant, tots els ingressos obtinguts -cada participant ha de pagar una inscripció de set euros-, seran donats a aquestes entitats. 

L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 28 de desembre, i tots hauran de dur un barret de Pare Noel mentre corren fins a la línia d’arribada. A més, segons va explicar l’organització durant la seva presentació, s’espera una participació «igual o superior a la del 2017, que va ser de 754 persones entre totes les categories».

Sense novetats

Les novetats es van presentar ahir i són les mateixes de l’edició de l’any passat. Pel que fa al recorregut, els participants de la categoria júnior i absoluta sortiran des del centre comercial E.Leclerc Punt de Trobada a les 22 hores, i finalitzaran a la plaça de la Germandat amb una distància total de 2.100 metres. Per altra banda, en la categoria júnior hi podran participar corredors d’entre nou i 16 anys mentre que en l’absoluta s’hi poden inscriure corredors a partir dels 17 anys. La localització del punt de sortida es troba condicionada pel patrocinador principal, que és el centre comercial, juntament amb Naturlandia i un nou que s’hi ha afegit aquest any, el grup Becier.

Pel que fa a la cursa Baby, destinada a infants fins a vuit anys, es basarà a recórrer un circuit de 300 metres, des de la plaça Major fins a la plaça de la Germandat.
Els organitzadors també ban destacar que ser finisher comportarà un premi especial, ja que s’enduran un lot de Nadal. A més, «hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria, tant masculina com femenina, així com un altre per a les tres millors disfresses».

D’altra banda, tots aquells que hi participin amb unes sabates de la marca Joma, obtindran una dessuadora i el corredor amb més edat, s’endurà dues entrades per Inúu. També es faran sortejos entre els participants de la cursa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT