PUBLICITAT

La Massana

Pal ultima l’arranjament del cable del telecadira del Cubil

L’estació confia tenir el 100% dels remuntadors operatius dissabte

Per Meritxell Prat

Treballadors de Pal reparant un dels cables sabotejats.
Treballadors de Pal reparant un dels cables sabotejats. | Xavier Pujol

L’estació de Pal es troba en la fase final d’arranjament dels cables que van ser objecte de sabotatge a principis de mes. La setmana passada responsables dels camps de neu van viatjar a Suïssa i van portar fins al Principat el cable fabricat per l’empresa Fatzer AG que havia de servir per poder tornar a posar en funcionament el telecadira del Cubil. El cable va arribar divendres i ahir els tècnics de l’estació juntament amb operaris de l’empresa fabricadora van començar les tasques per arreglar-lo.


Fonts de l’estació van indicar que si tot anava com estava previst avui els treballs ja haurien d’estar acabats i es podria procedir a fer les proves de càrrega en el giny, un pas imprescindible abans de posar-lo en funcionament.

Obertura 

Així i tot, les mateixes fonts van exposar que des de l’estació es confia plenament a poder obrir les pistes dissabte i disposar del 100% dels remuntadors en funcionament.


De fet, el cònsol major de la Massana, David Baró, va explicar ahir que els darrers dies s’ha pogut fer neu de cultiu que s’ha sumat al mantell natural que ja hi havia, de manera que tot i que les condicions no són «les millors, podrem obrir». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT