PUBLICITAT

Andorra la Vella

Grandvalira inaugura dissabte la temporada

Realitza l’obertura parcial dels sectors del Pas de la Casa i Grau Roig

Per El Periòdic

Esquiadors al sector del Pas de la Casa.
Esquiadors al sector del Pas de la Casa. | Arxiu ANA

 

Grandvalira inaugura la temporada 2018-19 el dissabte 1 de desembre amb l’obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig enllaçats per pista. Els sectors Soldeu, El Tarter i Encamp estimen obrir el 5 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.   

La xarxa de producció de neu, explica l'estació en un comunicat, ha estat activa pràcticament sense interrupció i els equips de terreny treballen intensament i a contrarellotge per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard. 

De la seva banda, Ordino Arcalís obrirà aquest dijous amb el 60% de les instal·lacions en funcionament. L’arribada a la base de l’estació està assegurada, tant per les pistes de l’Hortell com per l’enllaç amb la Coma. La previsió és que durant el cap de setmana el nombre de pistes i de remuntadors augmenti i s'assoleixi el 75% de les instal·lacions en funcionament. L’horari d’obertura de l’estació és l’habitual, de 9 a 17 hores. 

Per un altre costat, les recents nevades i temperatures baixes fan possible que els dominis esquiables del sector Pal i Arinsal inaugurin la temporada d’hivern el primer cap de setmana de desembre amb gruixos de fins a 40 cm. Al sector de Pal, els clients podran gaudir d’un 54% de pistes obertes i d’un 74% de remuntadors. Pel que fa el sector d’Arinsal, hi haurà un 82% de remuntadors actius i un 53% de pistes obertes. Es preveu pel cap de setmana un gruix de neu de 40 cm a cota alta i de 20 cm a cota baixa amb qualitat de neu pols. També estaran disponibles dos circuits d’esquí de muntanya i quatre de raquetes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT