PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Lycée i el Janer acullen les activitats extraescolars aquàtiques d'Els Serradells

El centre esportiu de la capital continua precintat a l'espera dels informes dels pèrits i els bombers

Per El Periòdic

Edifici del Lycée Comte de Foix.
Edifici del Lycée Comte de Foix. | Arxiu ANA

El comú d’Andorra la Vella ha pogut traslladar les activitats aquàtiques dirigides que estan programades en horari extraescolar al Centre esportiu d'Els Serradells a les piscines del col·legi Janer i del Lycée Comte de Foix, uns dies després de l’incendi que es va declarar a l’edifici. Concretament, i gràcies a la col·laboració dels centres, s’han reconduït les classes per a infants de l’Escola de natació artística, del Grup competició de natació sincronitzada, l’Escola de natació, el Grup de tecnificació de natació, i del Grup de competició de natació (infants i joves). També s’han reubicat els grups d’adults de màsters de natació, el Curs de natació d’iniciació i perfeccionament, el Curs de natació de preparació al part, l’Aquagym de la gent gran i el Curs de natació de gent gran.

El canvi, que s’ha comunicat convenientment als 430 usuaris dels cursos, s’ha fet efectiu entre aquest dimarts i dimecrs. En paral·lel, el Club Natació artísitica ha arribat a un acord amb el col·legi Sant Ermengol per poder-hi traslladar l’activitat i el Club Triatló Serradells ho ha fet amb el Lycée Comte de Foix.

Mentrestant, els 50 infants de l’escola bressol continuen l’activitat a la de Santa Coloma (els nadons de 4 a 15 mesos) i al casal El Llamp (els nens i nenes de 15 mesos a 3 anys) i els 3.800 abonats del Centre esportiu poden fer ús de les instal·lacions comunals de la resta del país sempre que acreditin disposar de la targeta de soci d'Els Serradells.

El centre continua precintat. Un cop es disposi dels informes definitius dels bombers i dels experts en sinistres que acreditin que l’estructura de l’edifici no ha quedat afectada per l’incendi, el comú decidirà quins serveis poden reobrir i en quins terminis de temps.

PUBLICITAT