PUBLICITAT

L’aprovació de la Llei de l’Esport s’allarga però va pel bon camí

Costa confia en donar llum verda al text «abans de Nadal» i recorda «les prop de 200 esmenes»

Per El Periòdic

Ferran Costa
Ferran Costa | MARICEL BLANCH

L a Llei de l’Esport «s’aprovarà abans de Nadal tot i que s’està allargant». Així ho va explicar el president de la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura i Esports, Ferran Costa, després de la sessió celebrada ahir. 

En aquest sentit, va comentar que no es tindrà en els pròxims dies, tal com s’havia indicat fa unes setmanes, perquè «hi ha diferents postures» i «quasi 200 esmenes». «Hem anat avançant en esmenes, estem celebrant comissions de quatre hores, però hi ha molts temes a discutir», revelava i va recordar que, tot i que no es podia desvelar el sentit de la votació d’aquestes, «n’hi ha algunes que són acordades de manera unànime mentre que amb d’altres hi ha confrontació més dialèctica perquè es contraposen punts de vista diferents». Aquestes fan referència precisament «als posicionaments que s’ha fet en aquesta llei amb les esmenes a la totalitat presentades pel PS i per L’A», reiterava. 

Així mateix, va recordar que «posem hores cada setmana per avançar la feina perquè una llei requereix molt de temps i no volem fer un xurro» i va afegir que «en cada una de les esmenes s’ha de veure què és el millor». A parer seu, amb algunes es triga més temps perquè o bé «generen dubtes» o bé «s’ha d’intentar persuadir a companys d’altres formacions polítiques perquè voti a favor de la teva esmena». Per altra banda, va recordar que no debatran certes esmenes a causa de les majories. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT