PUBLICITAT

Encamp

Carrié es mostra «molt content» pel control dels aldarulls nocturns al Pas

Assegura que cal trobar l'equilibri per mantenir els operadors turístics que aporten molts diners al poble i al país

Per Meritxell Prat

El president de la Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié.
El president de la Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié. | TONY LARA

El president de la Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié, va assegurar que està «molt content» pel treball que s’ha engegat per controlar i reduir els aldarulls nocturns del Pas de la Casa. «D’aquesta manera s’aconsegueix l’equilibri i la convivència entre els touroperadors i els veïns» de la localitat. Carrié va assegurar que també havia sortit satisfet de la reunió que es va celebrar dimecres perquè es manté la línia del reforç policial i a més es sumen iniciatives com les d’ampliar la informació que porten a les polseres els turistes que han arribat de la mà dels operadors turístics. «A França ja funciona i és una cosa normal. A més, com que hi ha el contacte del responsable del grup si algú fa molt soroll sempre es podran localitzar i assegurar que se’ls posa la multa», va destacar.


El president de la Iniciativa Publicitària va remarcar que la gent ha d’entendre que «la festa està bé, però sempre que es respecti també els descans dels veïns i de la gent que fa vacances en família». Tot i així va voler posar en relleu que en cap cas hi havia voluntat de fer sentir malament els operadors turístics, al contrari. Per a ell és molt important que s’hagi comptat també amb la seva col·laboració perquè «contribueixen a portar molts diners» al poble i al país.


De la mateixa manera també va valorar molt positivament l’efecte que han tingut en les darreres temporades les accions empreses. «La temporada passada va anar molt bé i esperem que continuï», va explicar, confirmant també el què ja havia avançat el cònsol d’Encamp, Jordi Torres, que va xifrar entre un 10 i un 15% el descens d’incidents. «Ara el que toca és continuar fent les coses ben fetes i mantenir aquest equilibri entre totes les parts», va insistir Carrié.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT