PUBLICITAT

Andorra la Vella

Política de tu a tu

Podem Andorra comença la iniciativa ‘Atansem la política al carrer’ per nodrir-se «de l’opinió i de les inquietuds» de la ciutadania

Militants de Podem Andorra en una acció al carrer del partit el passat mes de setembre.
Militants de Podem Andorra en una acció al carrer del partit el passat mes de setembre. | Maricel Blanch

Podem Andorra va posar ahir en marxa la iniciativa Atansem la política al carrer, que pretén recollir l’opinió de la ciutadania sobre la gestió política d’Andorra. «Volem nodrir-nos de les inquietuds de la gent perquè vegi que estem al seu costat. Ha de sentir que és protagonista del que passa», va indicar el president del partit, Joan Seguí, que va precisar que ja tenen el programa electoral «quasi enllestit». 

L’acció, que es realitzarà al passatge de Biscariet de la capital un dia a la setmana, que vindrà determinat per la climatologia, consisteix a fer preguntes als vianants. Concretament, i donant tres possibles respostes –molt, poc o gens–, se’ls pregunta per si senten que els polítics lluiten pels seus drets o si la política els ajuda a viure millor. També poden respondre si creuen que els polítics enganyen al poble, «perquè molta gent se sent decebuda amb els dirigents perquè no compleixen amb les promeses electorals», va assenyalar Seguí. 

D’una banda, Podem Andorra també vol saber si, per la societat, és d’esquerres o de dretes. De l’altra, pregunta si ha de governar un partit més d’esquerres. «Més social, més de cara al poble», va detallar Seguí, que va convidar a tothom a participar i a omplir la casella final, que es tracta d’escriure un missatge polític. El president de Podem Andorra va posar un exemple: «Ens han demanat que volen que els governin polítics de Noruega. Doncs estem veient quin perfil polític hi ha en aquell país per nodrir-nos de les seves característiques». Amb l’opinió que obtinguin de la gent, Seguí va explicar que acabaran de completar el programa electoral del partit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT