PUBLICITAT

Pelegrinatge curiós

Autoritats i figures públiques compleixen amb la tradició de comprar un Big Mac en benefici del centre d’acolliment d’infants la Gavernera

Per El Periòdic

Autoritats del Comú d’Andorra la Vella i la ministra Gelabert, ahir.
Autoritats del Comú d’Andorra la Vella i la ministra Gelabert, ahir. | Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Tot i que el Dia Mundial de l’Infant es va celebrar oficialment el passat 20 de novembre, encara quedava una commemoració que és ja tradicional al país: el curiós pelegrinatge al McDonald’s a la recerca del Big Mac solidari en benefici del centre d’acolliment d’infants de la Gavernera. 

En aquest esdeveniment que enguany arriba a la 20a edició i es va celebrar ahir al migdia. Tota la recaptació de la venda del Big Mac i d’unes polseres solidàries que s’han fet per a l’ocasió es destinen al centre d’acollida del Principat i això va provocar que autoritats i figures públiques de totes les parròquies del país compartissin menú ahir. Fins al restaurant de la cadena situat a l’avinguda Meritxell es van apropar membres del Govern com la ministra de Cultura i Esports, Olga Gelabert o la d’Exteriors, Maria Ubach. No hi va faltar tampoc, la representació del Consell General, amb els consellers de L’A Jordi Gallardo i Ferran Costa carregant les característiques safates de l’establiment, o bé, els consellers del PS Pere López i Gerard Alís. La majoria de l’hemicicle va estar representada, entre d’altres per Patrícia Riberaygua i Josep Anton Bardina. El conseller general per SDP, Víctor Naudi, tampoc es va perdre la iniciativa.

Per part dels comuns, la representació també va ser nodrida: el cònsol menor Marc Pons va dinar acompanyat de conselleres de la capital i també es van veure representants de La Massana i Encamp. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT