PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra es reforça amb l’experiència de Tacón

Provinent de l’Horta, signa fins a final de temporada i entra a la convocatòria contra el Cambrils

Per Joan Josep Blasco

Tacón, amb la samarreta posada tricolor, encaixa la mà amb Ferré.
Tacón, amb la samarreta posada tricolor, encaixa la mà amb Ferré. | FCA

Reforç de luxe per a l’FC Andorra. Ferran Tacón fitxa amb un contracte fins a final de temporada amb l’entitat tricolor, convertint-se en un jugador que podrà aportar no només la seva dilatada experiència, sinó també el seu potencial sobretot en facetes ofensives. 

Amb 32 anys té un currículum extens, passant per diferents categories a Espanya i amb aventures llunyanes. Prové de la UA Horta, de la Tercera Divisió, amb qui aquest curs sumava dues dianes. Anteriorment havia estat a l’Eldense, i abans del conjunt valencià a l’Al-Nasr Salabah d’Oman. En la seva etapa formativa va passar pel Reial Madrid i el Celta de Vigo. A l’equip gallec fins i tot va arribar a debutar a la Primera Divisió. Després va estar en clubs com la Cultural Leonesa, Leganés, Tenerife, Alcoià, Badalona i la Roda, jugant també a la Segona Divisió potuguesa a l’União de Madeira.
Tacón destaca especialment com a extrem esquerre, tot i que també pot ocupar totes les posicions en aquesta banda del camp.

Ferré: «Les portes sempre estan obertes tant per entrar com per sortir. Però la nostra prioritat és l’econòmica»

És un jugador de qualitat que «se l’ha pogut fitxar per la seva predisposició a venir i per a que pugui ajudar a l’equip», assegura el president de l’FC Andorra, Albert Ferré, ja que actualment «tenim quatre jugadors lesionats, que no són de curta durada». No s’espera que puguin jugar en el que queda de 2018 Ludo, Marc Pujol, Reyes i Hans. A més se li sumen a la infermeria les baixes de Betriu i Xisco. Aquesta és la primera incorporació que es produeix amb la temporada iniciada, i des del club se segueix la mateixa filosofia que en cursos anteriors en matèria de confecció de la plantilla: «Les portes sempre estan obertes tant per entrar com per sortir. Però la nostra prioritat és l’econòmica i en aquests paràmetres ens movem sempre. No ens tornarem bojos i sempre estarem dins les nostres possibilitats».

Duel amb el cuer

Aquesta tarda (17.45 hores) l’FC Andorra s’enfronta amb la UCF Cambrils, el cuer de la classificació. Visita al conjunt tarragoní ¡ amb la intenció de sumar la setena jornada sense conèixer la derrota, i amb la intenció de tornar amb els tres punts de la locaitat costanera. Tot i haver participat només en un entrenament aquesta setmana, dijous, Tacón entra a la convocatòria per les baixes que es produeixen a la plantilla. El Cambrils suma vuit punts en el que va de temporada, amb només una victòria, aconseguida fa un mes al camp de la UE Sant Ildefons.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT