PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caiguda de Verdú a Beaver Creek

L’andorrà va per terra després d’aterrar desequilibrat en un salt

Per El Periòdic

Verdú, a l’eslàlom gegant de Beaver Creek.
Verdú, a l’eslàlom gegant de Beaver Creek. | Agence Zoom / Alexis Boichard

La Copa del Món de Beaver Creek (Estats Units) finaliztava amb el gegant, amb la participació de Joan Verdú, que va patir una caiguda a la primera mànega després d’aterrar desequilibrat en el canvi del salt del petit mur abans de la zona plana.

A Geilo (Noruega), Sissi Hinterreitner va ser la millor de les andorranes al segon eslàlom FIS. Va ser 24a amb un registre d’1.45,92 minuts. Xènia Rodríguez, Jèssica Núñez i Carla Mijares no van completar la primera mànega. La guanyadora va ser la noruega Bianca Bakke Westhoff (1.41,27).

En esquí de fons, Irineu Esteve va ser 41è a la darrera cursa de la Copa del Món de Lillehammer (Noruega).  Va acabar els 15 km clàssics persecució amb 46.26,8 minuts. El vencedor va ser el noruec Didrik Toensoth (44.13,8). A la general, sumant les dues proves anteriors, l’andorrà va ser també 41è amb 1.26.16,9 hores, a 2.13,0 de Toensoth, que va imposar-se. D’altra banda, a Santa Caterina Valfurva (Itàlia) es disputava la segona cursa júnior FIS, els 7,5 km clàssics. Carola Vila va ser quarta amb un temps de 24.06,4, a 37,9 de la guanyadora, la polonesa Eliza Rucka.

PUBLICITAT
PUBLICITAT