L’FC Andorra empata de penal en el darrer instant

Cristian iguala el marcador al minut 89

Miki del Castillo, autor del segon gol andorrà.
Miki del Castillo, autor del segon gol andorrà. | FCA

Són set les jornades consecutives que l’FC Andorra no coneix la derrota. Continua sumant, tot i que la visita al camp del cuer quasi resulta infructuosa. El matx amb la UEC Cambrils va conclure amb empat (3-3). Tacón va debutar com a jugador tricolor.

Els andorrans van portar el control a la primera part. Tot i aixó Avante va posar per davant als tarragonins al minut 13, però els andorrans reaccionaven. Al 18 Aaron empatava i Miki al 25 capgirava el marcador. A la represa la situació va canviar i van ser els locals qui remuntaven. Primer empatava Clewley al 57 i Erik al 62 feia el tercer de penal. Al 89 una pena màxima, aquest cop a favor dels visitants, permetia posar la igualada definitiva, amb Cristian transformant des dels onze metres.