El Sant Julià es distancia dels seus perseguidors

Supera a l'Inter Escaldes i aprofita la derrota de l'Engordany

Jugada del partit entre el Sant Julià i l'Inter.
Jugada del partit entre el Sant Julià i l'Inter. | Inter Club Escaldes

Moviments a la zona alta de la Lliga Multisegur Assegurances. La UE Sant Julià continua líder, mentre que el Vallbanc FC Santa Coloma salta fins a la segona posició.

Els lauredians van vèncer per 3-0 a un rival directe com l’Inter Club Escaldes. Pi marcava al minut 5, Cissé al 18 i Ramael al descompte del segon temps. El Vallbanc va superar 1-3 al cuer, l’FC Encamp. Andreu Ramos posava per davant als colomencs al primer minut i Torres al quart d’hora feia el segon. Matos retallava diferències al 60, però Teixeira al 81 materialitzava el tercer. L’FC Lusitans es va imposar (4-0) a la UE Engordany, que ocupava el segon lloc en iniciar la jornada. Tots els gols van ser a la segona part. Només començar-la marcava Gomes i Medina al 68 aconseguia el segon. Dos seguits als últims minuts dels mateixos jugadors tancaven el marcador. L’FC Ordino va vèncer a la UE Santa Coloma (2-3). Salomó marcava pels groc-i-negres, però a la represa Hidalgo, Junior i Martins remuntaven. Al descompte Orosa feia el segon dels colomencs.