PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Leonidas, xocolates de luxe accessibles a tothom

L'alta qualitat dels ingredients és el seu segell des dels origens

Per El Periòdic

Leonidas compta amb una extensa selecció de bombons.
Leonidas compta amb una extensa selecció de bombons. | Maricel Blanch

Els bombons Leonidas estan elaborats amb ingredients d’alta qualitat, amb una frescor irreprotxable per a un sabor inimitable:

• 100% de mantega de cacau pur
• 100% ingredients de qualitat incomparable
• 100% de plaer pur

Des de 1913, Leonidas té una sola missió: fer les xocolates més saboroses, d’incomparable qualitat i accessibles a tothom. La nostra xocolata belga ja està a la venda en més de 1.300 botigues a tot el món. Més de 100 varietats de bombons, tots elaborats amb xocolata de mantega de cacau 100% pura, a partir d’una selecció de grans exclusius de primera qualitat. Amb això, garanteix delicadesa, frescor, varietat i accessibilitat. Per aquest motiu els bombons Leonidas són els favorits dels amants de la xocolata.

El nostre compromís, el compartim

La nostra xocolata és òbviament belga. És fonamental i és la millor! Hem construït una reputació amb una tradició de generositat, autenticitat i bon gust. El gust de la xocolata irresistible Leonidas delecta el paladar, en totes les seves formes i sabors dissenyats pel nostre mestre durant dècades.

La qualitat és la nostra naturalesa des del principi. Fidel als preceptes del nostre fundador que elogia l’autenticitat, sempre hem treballat amb ingredients frescos. Els congelats? No els coneixem.

Leonidas és proveïdor oficial de la Casa Reial de Bèlgica per la qualitat dels seus productes

Tots els nostres bombons són 100% frescos i les matèries primeres 100% naturals. Pel que fa a la xocolata, es tracta de 100% de mantega de cacau pura. No hi ha manera de cedir als cants de sirena de l’economia: tot i la regulació de la Unió Europea de 2003 que autoritza l’ús de greixos vegetals (MGV) al 5% per mantenir el nom de xocolata, Leonidas conserva el 100% de qualitat i tradició al llarg de cent anys. Quan tastes un bombó de Leonidas, et demanes més, parles d’això, ho comparteixes.

Palau Reial de Bèlgica

La Casa Reial de Bèlgica també està convençuda de l’experiència de gust que Leonidas té per oferir. Des del 2013, ha estat a la llista de Proveïdors Oficials de la Cort. Aquesta és la prova que crea bombons per a tothom i d’una qualitat superior. Per a tu, els teus companys, els teus amics o la família reial. És bo oferir a Leonidas, tothom ho sap i tothom ho agraeix.

Us donen ganes d’oferir i assaborir Leonidas?

Viure el plaer de donar. Per què no amb caixes de regal de luxe per a qualsevol ocasió que reflecteixi la bonica tradició de la xocolata belga? Descobreix una suntuosa selecció dels nostres productes, col·locats com joies a les caixes de regal exclusives. Descobriu els sabors icònics de Leonidas i personalitzeu la vostra caixa de regal completament al vostre gust.
O per què no les nostres voluminoses cistelles de regal, reunides amb una gran varietat de productes de luxe?
A la nostra botiga sempre trobaràs les millors idees per oferir la xocolata belga favorita. Amb el magnífic assortiment, faràs un meravellós regal de pur plaer per als vostres estimats, amics o familiars. Vine a visitar-nos a Andorra la Vella i descobreix els nostres deliciosos bombons.

Més informació a:
C/ Na Maria Pla, 11
862838
www.leonidas.com

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT