PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut a Santa Coloma per exhibicionisme

S'hauria exhibit a la via pública davant de menors i majors d'edat

Per El Periòdic

Edifici de la Policia.
Edifici de la Policia. | Sergi Pérez

La policia va detenir dimarts passat a Santa Coloma un home resident de 49 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual (exhibicionisme). El detingut, segons el cos d'ordre, s'hauria exhibit a la via pública davant de menors i també de majors d'edat. En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 32 persones durant aquesta darrera setmana (del 26 de novembre al 2 de desembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (5), contra el patrimoni (6), contra la seguretat del trànsit (11) i altres delictes (10).

En l'àmbit patrimonial, destaca la detenció al Pas de la Casa durant aquest cap de setmana de sis homes no residents d'entre 30 i 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte patrimonial d’apoderament. Els agents van ser requerits dissabte informats que un grup de persones intentaven obrir les portes de diversos vehicles estacionats amb les mans i també fent ús d’aparells electrònics. Després d'obtenir les descripcions, van ser detinguts. En efectuar un escorcoll al seu turisme, la policia va decomissar tres comandaments a distància, un aparell receptor, així com una bossa de mà folrada per efectuar sostraccions de mercaderia en establiments comercials.

En l'apartat d'altres delictes, la policia va detenir una dona no resident de 25 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat i el tràfic jurídic. La detinguda va presentar al Servei d'Immigració una sol·licitud per l'obtenció d'una autorització d'immigració de residència i treball per la campanya hivernal. En verificar la documentació aportada, el servei va detectar que el certificat laboral que annexava del seu país d'origen era inautèntic, motiu pel qual és detinguda.

A més, el cos d'ordre va detenir dimecres passat a Andorra la Vella un home resident de 39 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions i tinença il·legal d’arma. Els agents van ser requerits de matinada en un domicili particular d’Ordino per una agressió entre familiars, fent ús el detingut d’un esprai d’autodefensa de pebre contra la seva germana i nebot. Posteriorment va ser detingut a Andorra la Vella.

Per últim, la policia ha detingut aquest diumenge a Canillo tres persones –una dona i dos homes no residents d’edat 25, 24 i 31 anys respectivament–, com a presumptes autors del delicte de lesions i, en el cas de la dona, pels delictes d’injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Els agents van ser requerits a Canillo per una baralla a la via pública (els detinguts agredien a una altra persona). Durant la intervenció policial, la detinguda va injuriar i amenaçar tant a la persona perjudicada com als efectius policials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT