PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

El Laboratori de les Arts portarà a l'escenari el musical 'We will rock you'

Les inscripcions per participar a l'espectacle estan obertes

Per El Periòdic

Presentació de l'espectacle a Sant Julià de Lòria.
Presentació de l'espectacle a Sant Julià de Lòria. | M.F.

El Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria oferirà aquest any el musical ‘We will rock you’, una proposta que arriba després de la posada en escena de ‘Jesucrist Superstar’ i ‘Grease’. Les inscripcions per poder participar en aquest musical ja estan obertes a persones majors de 14 anys i la formació per a l’espectacle arrencarà el 12 de gener. L'estrena serà els dies 6 i el 7 d’abril.

Les persones que s’inscriguin en aquesta proposta, que aquest any compta amb dotze hores més de formació, podran endinsar-se en la música, la dansa i el teatre, ja que comptaran amb la formació de professors de L’Animal Escola de Teatre, Líquid Dansa i Espai de música moderna, tal com ha comentat el conseller de Cultura lauredià, Josep Roig. Els organitzadors han fet una crida que els adults s’animin a participar en aquesta proposta que es planteja com una obra coral en la qual tothom tindrà protagonisme. L’any passat hi va haver 31 inscrits i el topall d’inscripcions s’ha posat en 35. 

Tal com ha explicat Irina Robles, de L’Animal, han pogut constatar que al jovent li agrada Queen i van pensar que era una “bona idea” fer aquest musical, que se situa en una era futurista en què la creació artística està prohibida. Ara s’està fent l’adaptació del guió ja que el que es pretén és que sigui una proposta en què tots els participants tinguin protagonisme. Pel que fa a la música, Oriol Vilella, d’Espai de música moderna, ha destacat que s’oferiran unes vuit o deu cançons, entre les quals s’escolliran les més populars. Dalt l’escenari estaran els alumnes d’aquesta escola, i per a ells serà “tot un repte” fer aquest musical, ja que Queen "no és una banda fàcil". Quant a la dansa, Mònica Vega, de Líquid Dansa, ha remarcat que òbviament hi haurà rock'n'roll. La voluntat, han dit els professors, és “cuidar l’aprenentatge i que es vegi reflectit dalt l’escenari”.  Les inscripcions es poden fer a qualsevol de les tres escoles o al Centre cultural i de congressos lauredià. El cost és de 150 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT