Guillamet, Caminal i Vinyes, molt a prop del triomf

L’equip de Baporo Motorsport queda en segona posició de l’absoluta

Joan Vinyes pilota el VW Golf a Lleida, diumenge.
Joan Vinyes pilota el VW Golf a Lleida, diumenge. | FotoEsport

Quim Guillamet, Melcior Caminal i Joan Vinyes (VW Golf - Baporo Motorsport) van acabar  aquest cap de setmana la 19a edició de les quatre hores sobre terra de Lleida en la segona posició de la classificació absoluta, a dues voltes del vencedor, l’equip local, format per Joel Guerrero i Francesc Trota (Peugeot 208 1.6), que van ser líders pràcticament des del moment de la sortida. Van acabar la prova amb un total de 174 voltes al Circuit de Lleida.

En aquesta ocasió, la climatologia va ser molt agradable per a tots els que van participar en la prova, en la qual, a més, no hi va haver boira. En aquest sentit, l’equip català-andorrà va aconseguir situar-se en la tercera posició, durant el segon relleu de Vinyes. Aprofitant que l’organització va regar la pista i lliscava molt, el pilot andorrà va llançar un atac que va deixar sense resposta als seus rivals. Quan faltaven 14 voltes per al final -ja en duien 160-, i amb Guillamet al volant, van avançar fins a la segona posició, un resultat que van aconseguir mantenir fins al final.

«Tot ha sortit com havíem planejat, hem parat quan calia i una vegada havíem competit els tres pilots ens hem llançat a l’atac i tot ha anat bé», comentava Vinyes i afegia que «atrapar als guanyadors era gairebé impossible, portaven un vehicle R2 amb millors prestacions que el nostre, si no tenien problemes, era impossible atrapar-lo». Així mateix, va afegir que «des del segon relleu el canvi de velocitats no funcionava bé, ja que la quarta velocitat no entrava, amb el que en algunes zones del circuit la situació es complicava».
Després de la prova de Lleida, la temporada es pot donar per acabafa encara que, aquesta vegada, hi ha la possibilitat d’assistir al Ral·li de terra de Tàrrega.