PUBLICITAT

Detingut un home de 49 anys per masturbar-se a la via pública

La Policia arresta sis homes al Pas per robar dins de vehicles

Per El Periòdic

Un vehicle de la Policia a Andorra la Vella.
Un vehicle de la Policia a Andorra la Vella. | Maricel Blanch

La Policia va detenir dimarts passat a Santa Coloma un home resident de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme després de masturbar-se a la via pública. En total, el cos de l’ordre va arrestar 32 persones durant la setmana passada on, una vegada més, els delictes contra la seguretat del trànsit per donar positiu en els controls d’alcoholèmia van ser abundants.
En l’àmbit patrimonial, els agents van arrestar sis homes no residents d’entre 30 i 41 anys al Pas de la Casa durant el cap de setmana per cometre suposadament un delicte d’apoderament. Concretament, van ser enxampats quan intentaven obrir les portes de diversos vehicles estacionats amb les mans i també fent ús d’aparells electrònics. Després d’obtenir les descripcions, van ser detinguts. En efectuar un escorcoll al seu turisme, la policia va decomissar tres comandaments a distància, un aparell receptor, així com una bossa de mà folrada per efectuar sostraccions de mercaderia en establiments comercials. 

Deu persones van ser detingudes per tenir una taxa d’alcohol en sang d’entre 0,84 g/l i 2,22 g/l en controls rutinaris o després de cometre una infracció del codi de circulació. Entre ells, un home resident de 57 anys, amb una taxa d’1,42 g/l, va provocar un accident de trànsit amb quatre vehicles implicats a Santa Coloma, en el qual va resultar ferida una dona no resident de 83 anys. Tanmateix, un home no resident de 29 anys amb un positiu de 2,03 g/l i un resident de 31 anys amb una taxa d’1,38 g/l van provocar dos incidents amb danys materials.

En l’apartat de delictes contra la salut pública, la policia va detenir quatre persones a la frontera del riu Runer per possessió de substàncies tòxiques quan intentaven accedir al Principat. A més, va arrestar dos homes residents de 27 i 29 anys a Arinsal després d’advertir-los consumant cocaïna a l’interior d’un turisme estacionat en un aparcament d’un local d’oci. També se’ls van decomissar 0,4 grams de cocaïna.

Quant a altres delictes, van destacar tres incidents. D’una banda, la policia va detenir una dona no resident de 25 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat i el tràfic jurídic. L’arrestada es va presentar al Servei d’Immigració una sol·licitud per l’obtenció d’una autorització d’immigració de residència i treball per la campanya hivernal. En verificar la documentació aportada, els funcionaris van detectar que el certificat laboral que annexava del seu país d’origen era inautèntic. De l’altra, va arrestar dimecres passat a Andorra la Vella un home resident de 39 anys per un delicte de lesions i tinença il·legal d’arma. Els agents van ser requerits de matinada en un domicili particular d’Ordino per una agressió entre familiars, fent ús el detingut d’un esprai d’autodefensa de pebre contra la seva germana i nebot. Posteriorment va ser identificat i controlat a la capital. 

Per últim, diumenge va arrestar a Canillo tres persones –una dona i dos homes no residents de 25, 24 i 31 anys respectivament–, per lesions, injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT