PUBLICITAT

Ordino

Inversió de 70.000 euros per a un nou aparcament a Arans

Tindrà 16 places, dues reservades per a vehicles elèctrics i una per a minusvàlids

Per El Periòdic

Construcció del nou aparcament d'Arans.
Construcció del nou aparcament d'Arans. | C.G.

La localitat ordinenca d'Arans comptarà les properes setmanes amb un nou aparcament. Oferirà setze places normals, dues reservades per a vehicles elèctrics (on podran fer la càrrega corresponent) i una per a minusvàlids. Se situa a tocar de la carretera general 3, a mà dreta pujant direcció a Arcalís.

El cost d'aquest pàrquing és de 65.600 euros i ja ha estat adjudicat. Les obres van començar el dia 5 de novembre i tenen un termini d'execució de sis setmanes. Per tant, la nova instal·lació estarà operativa a mitjans d'aquest desembre.

L'aparcament respon a la necessitat de dotar tota la zona d'accés a Arcalís de més espais on estacionar els vehicles, a causa del creixement de la demanda, tant per part de turistes com de persones que hi resideixen. De fet, els darrers anys s'han obert o millorar instal·lacions similars. Com el recent aparcament del Parc natural de la vall de Sorteny (amb barrera a l'estiu), o el pàrquing Prada del Serrat, amb capacitat per a una vuitantena de vehicles. Així mateix, properament la Cortinada (a l'entrada del poble venint des d'Ordino) disposarà d'un nou pàrquing gratuït de 90 places.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT