PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez acaba 12a a la Copa d’Europa de Trysill

Courrieu, 11è a Canadà

Per El Periòdic

Mimi Gutiérrez, aquesta temporada.
Mimi Gutiérrez, aquesta temporada. | Alexis Boichard/Agence Zoom

L’esquiadora andorrana Mireia Gutiérrez va finalitzar ahir en 12a posició a la segona Copa d’Europa d’eslàlom a Trysill, Noruega.

En aquesta ocasió, Gutiérrez va acabar 12a amb 1.31,51, a 0,77 de la vencedora, la francesa Nastasia Noens, que va marcar 1.30,74.

En la primera mànega, l’andorrana va realitzar un crono de 44,85, a 1,25 del millor registre. Després d’aquesta primera mànega se situava en la 17a posició. En la segona baixada, Gutiérrez va marcar un crono de 46,66, a 0,86, sent el desè millor temps de la mànega.

Segons va explicar el seu entrenador, Roger Vidosa, «les dues mànegues va fer-se amb traçades molt fàcils». Va ser un recorregut «molt pla, amb una sortida més baixa i per tant ens vam estalviar tots la part més complicada, però això va fer que els temps s’ajustessin molt i que les centèsimes fossin molt cares». «La valoració és correcta perquè aquest tipus de traçat a la Mireia sempre li costa i realment ha provat d’anar el més recte possible, esperem que de cara a les pròximes curses, sobretot de cara a la Copa del Món, hi hagi un punt més d’agafar riscos», reiterava.

Per altra banda, Kevin Courrieu va disputar a Lake Louise, al Canadà, el primer entrenament de descens de la Nor-Am Cup i va ser 11è, amb un temps de 1.19,28, a 1,64 del vencedor el canadenc James Crawford, que va fer un temps d’1.17,64. Marc Oliveras va ser 14è i Matías Varga, 19è, a 1,94 i 2,70 respectivament. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT