PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció s’estrenarà contra Catalunya a Martorell

Els de Gonçalves debuten en un duel per preparar el seu primer Pre-Europeu

Per Miquel López-Egea

La selecció de futbol sala sub-19 preparara l’amistós contra Catalunya, ahir.
La selecció de futbol sala sub-19 preparara l’amistós contra Catalunya, ahir. | FAF

La selecció sub-19 de futbol sala s’estrenarà aquest dilluns contra la selecció de Catalunya sub-19 a Martorell, a les 19.15 hores. Serà un duel per preparar el Pre-Europeu que es disputa del 22 al 25 de gener a Lituània, on la selecció tricolor s’enfrontarà a l’amfitriona, a Montenegro i a Grècia. L’equip viatjarà amb 14 jugadors, 10 del Sant Julià, dos de l’Encamp i dos de l’ENFAF.

Així, tal com va explicar el seleccionador Moisés Gonçalves, «afrontem el partit amb molta il·lusió per preparar aquesta competició, la primera que es fa». «Sempre és important tenir el país competint, hi ha molta feina al darrere i hem d’aprofitar la feina de l’absoluta», comentava i afegia que esperen un equip «de sub 16 i sub 19, amb jugadors del Barça B o del Marfil». Per altra banda, va assegurar que «és un rival dur, sobretot perquè Catalunya treballa molt bé la base».

L’equip fa un mes i mig que treballa i respecte als rivals del Pre-Europeu, Gonçalves, va reiterar que «seran molt durs si veiem com juguen les absolutes» i que «voldrem competir i donar la cara».«Hem de tenir com a mirall la selecció absoluta, la manera de jugar serà la mateixa», concloïa el seleccionador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT