PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern avança part de les obres de la fase 2 de la Seu de la Justícia

Amplia el contracte per valor de més de 800.000 euros per fer els treballs

Per Meritxell Prat

Vista de les obres de la nova Seu de la Justícia.
Vista de les obres de la nova Seu de la Justícia. | MARICEL BLANCH

El Govern va fer públic ahir un edicte d’ampliació del contracte dels treballs de construcció de la nova Seu de la Justícia per un import de 808.197,17 euros i un termini d’ampliació de dos mesos. Segons es va detallar des de l’Executiu, aquesta ampliació de contracte correspon a una part dels treballs previstos inicialment a la segona fase de construcció d’aquesta obra, que «per disponibilitat pressupostària i suggeriment de l’equip tècnic», s’han pogut encabir en la fase 1 amb «l’objectiu d’agilitzar les obres d’aquest edifici».

Així, es va deixar clar que en cap cas la partida representa un sobrecost en les obres, sinó que són diners que ja estaven previstos en el pressupost inicial i que d’aquesta manera es contribuirà a avançar els treballs de construcció.

Cal recordar que l’obra es va adjudicar l’octubre del 2016 amb un cost que gairebé arribava als 18,7 milions d’euros. La durada prevista dels treballs era de 30 mesos. El nou edifici, de 15.458 metres quadrats, està situat a la zona del Prat del Rull, tindrà 9 plantes i unes instal·lacions molt més àmplies del que es disposava fins ara. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT