PUBLICITAT

Andorra La Vella

Andorra Telecom reformula les tarifes de fibra òptica en mòduls

L’empresa diversifica i personalitza l’oferta, reajusta els preus, i amplia la velocitat d’internet i el límit de gigues

Gràfic de les noves tarifes modulars d'Andorra Telecom
Gràfic de les noves tarifes modulars d'Andorra Telecom | EL PERIÒDIC

Andorra Telecom deixa enrere els paquets de fibra òptica, alguns dels quals incloïen la televisió Movistar+, i passa a individualitzar els serveis i a oferir-los en mòduls a mida dels interessos dels usuaris. A partir d’una quota bàsica, que inclou internet i telefonia fixa per 27 euros, els clients, nous i actuals, ja poden escollir la velocitat d’internet de 300 MB per segon o de 700, triar entre quatre mòduls de continguts de televisió i associar fins a cinc línies de telèfons mòbils. La companyia manté els paquets de continguts especialitzats per Movistar+ i els forfets Mobiland. A més, incorpora complements a la llista de suplements ja existents. «Suposa un canvi radical. Som dels primers a Europa a oferir els serveis en mòduls», va assegurar el portaveu de l’empresa, Carles Casadevall, que ahir va presentar el nou catàleg d’opcions i de preus, que va entrar en vigor l’1 de desembre.

Dues de les altres novetats introduïdes és l’ampliació del límit de GB d’internet i la gratuïtat del canal Movistar Series. D’una banda, el volum de dades passa de ser del 500 GB a 2 TB en la velocitat d’internet de 300 MB per segon i de 5 TB en el cas de la velocitat de 700 MB. De l’altra, tots els abonats amb mòduls de Movistar+ tenen inclòs el dial 20, de sèries. Amb tot, Casadevall va destacar «l’ampli ventall» de possibilitat que tindran els clients. «Hem buscat que tinguin realment el que necessiten», va indicar.

A més dels suplements per afegir més minuts de trucades, Andorra Telecom ofereix un servei de seguretat per als mòduls d’internet: de cinc euros per als clients residencials, que inclou un antivirus i el control parental, i de 16 euros per a les empreses i els professionals, que inclou un anti malware i un filtre d’adreces web.

«Petit ajustament» de preus

Els paquets d’internet que es van contractar fins al 30 de novembre –el paquet 39 o el 69, per exemple–, seguiran vigents, així com la tarifa bàsica de telèfon fix de 16 euros al mes, van precisar fonts de la companyia. Els usuaris actuals, però, patiran un «petit ajustament de preus» a partir de la propera factura, que oscil·larà entre 0,93 euros menys a la factura i 0,89 euros més, dependent del paquet contractat. A més, els nous suplements, com els de sumar minuts, són compatibles amb les tarifes anteriors.

Vinculació de línies mòbils

Si bé els forfets Mobiland es mantenen, hi ha l’opció d’integrar-los, fins a un màxim de cinc, a la tarifa d’internet. La primera línia associada val 30 euros i inclou la tarifa Plana Nacional, i 8 GB i 100 minuts de trucades internacionals, dels quals la meitat són Roaming a Espanya, França i Portugal. A partir de la segona, cada línia vinculada val 18 euros. En aquest sentit, tots els mòbils agregats compartiran la bossa de comunicacions.

Prova amb el futbol

Andorra Telecom va començar a aplicar la modularitat el passat mes d’octubre, concretament en els continguts de futbol. El paquet original es va dividir en tres opcions diferents (Movistar Partidazo, beIN sports LaLiga i Movistar Liga de Campeones). El futbol sí que pateix un condicionant: és necessari tenir el mòdul Movistar+ Selección (abans anomenat Movistar+ Familiar) per 23 euros. El mòdul bàsic de televisió, el nou Movistar+Base de 18 euros, només inclou el Movistar Partidazo. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT