PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern ‘fitxa’ un expert per fidelitzar els turistes

El ministre Saboya impulsa el projecte amb un càrrec de confiança

Turistes de compres a l’eix comercial Carlemany-Meritxell.
Turistes de compres a l’eix comercial Carlemany-Meritxell. | Tony Lara

El Govern ha contractat un expert per elaborar un pla pilot de fidelització dels turistes al país, a proposta del ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, segons va confirmar ahir el ministre Portaveu, Jordi Cinca, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Cinca va explicar que el Govern va contractar aquest professional amb una àmplia trajectòria desenvolupada en el sector bancari amb un vincle de «relació especial, vinculat al mandat del ministre Saboya». 
És a dir, a tot estirar, l’expert podrà desenvolupar la seva feina durant quatre mesos, abans del final de la legislatura: «Aquesta persona deixarà el més avançat possible aquest projecte perquè som conscients del moment en què ens trobem», va assegurar el ministre Portaveu. 


El projecte que dirigirà aquest nou fitxatge consistirà en l’elaboració d’una eina informàtica que permeti elaborar els diferents retrats robot dels turistes que visiten el país, recollir la informació del seu comportament durant la visita i oferir propostes personalitzades amb l’objectiu que tornin al país, és a dir, emprar el big data que genera qualsevol consumidor amb les seves accions per elaborar estratègies més concretes. 


Cinca va indicar que el ministre d’Economia donarà més detalls del projecte aviat i va emmarcar la iniciativa en els esforços que el Govern està fent per adaptar-se a la revolució del comerç que s’està produint aquests últims anys i a la qual el país s’intenta adaptar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT