PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ocasió de l’FC Andorra per trencar l’espectacular ratxa del Mollerussa

Els del Principat es preparen per un rival que fa 55 jornades que no perd i podria recuperar els lesionats

Per Miquel López-Egea

Aláez, Ferré i Joel juguent un partit de la temporada contra el Tàrrega.
Aláez, Ferré i Joel juguent un partit de la temporada contra el Tàrrega. | FCA

L’FC Andorra té una oportunitat d’or de sumar en el partit ajornat pels compromisos internacionals davant el Mollerussa, un rival que arriba després de 55 jornades sense perdre. L’equip va començar a guanyar a Segona Catalana i no ha parat. I, ara, l’Andorra té l’oportunitat de plantar-li cara. A més, l’equip tricolor també arriba en ratxa, ja que fa set jornades que puntua.

En aquest sentit, l’entrenador tricolor, Richard Imbernón, va explicar ahir que «ja els hi toca perdre» i que és conscient que «serà el partit més complicat de la temporada» perquè «està invicte». «Nosaltres volem aprofitar per intentar continuar amb la dinàmica però som conscients que serà el més difícil que hem jugat fins ara», comentava.

No obstant això, l’equip es trobarà amb tres baixes per sanció que seran Marc Ferré, Emili Garcia i Cristian Kiki Martínez, tres peces claus del combinat del Principat. Tot i això, l’entrenador podria recuperar a Albert Reyes i Marc Pujol, que ja estan entrenant amb l’equip i que «van tenir bones sensacions».

Missatge de tranquil·litat

Ferré, Garcia i ‘Kiki’ són baixa per sanció, però Reyes i Pujol ja entrenen amb l’equip i podrien jugar

Durant tota aquesta setmana l’entrenador ha estat donant un missatge de tranquil·litat perquè, a parer seu, «el Mollerussa no forma part de la nostra lliga» i per tant, «el nostre objectiu és mantenir la categoria», encara que «sumar sempre serà positiu». «El que hem de fer és guanyar contra els rivals directes», sentenciava.

Per altra banda, també va voler reiterar que «al principi semblava que els resultats no acompanyaven tot i que la feina s’estava fent bé» però que ara, «ja han començat a arribar, i toca mantenir-los». Per aquest motiu, l’equip ja s’ha reforçat amb un jugador essencial, Ferran Tacón, que «té una qualitat contrastada i que és un més de la plantilla, encara que no sé si estarà a l’11 inicial».

En aquest aspecte, Josep Maria Turull, entrenador del Mollerussa, va destacar que «és una estadística pels amants de les estadístiques» però que, de cara al vestidor, «tenim el rècord apartat». «Afrontem els partits de setmana a setmana i deixem el rècord a part», revelava i assegurava que «entenem el futbol com guanyar i anar per la victòria», «cada setmana ho fem el millor possible, i així ho portem fent des que sóc entrenador del Mollerussa», reiterava.

Així mateix, va recordar «que hi ha un gran treball i una gran plantilla al darrere del rècord» però que el que «ens porta a sumar és el treball setmanal, amb els quatre entrenaments que fem». En aquest sentit espera un Andorra «que és especial», «que està habituat a les problemàtiques de les lesions a i ajornades d’aquesta mena». «No ha repetit 11 en cap jornada i està en una bona dinàmica, serà difícil i llarg, ens preocupa que ens pugui trencar la dinàmica», assegurava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT