PUBLICITAT

Vinyes i Mercader tanquen la temporada a Tàrrega

Tornen a competir sobre un circuit de terra després de cinc anys

Per El Periòdic

Vinyes i Mercader entrenen sobre terra abans d’enfrontar-se al Ral·li de Tàrrega.
Vinyes i Mercader entrenen sobre terra abans d’enfrontar-se al Ral·li de Tàrrega. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader, que en aquesta ocasió competeixen al volant del Subaru Impreza - Baporo Motorsport, disputaran el 25è Ral·li de terra Ciutat de Tàrrega, última prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat aquest cap de setmana. L’objectiu serà «recordar emocions d’èpoques passades» i gaudir d’una especialitat en la qual Vinyes i Mercader van ser subcampions d’Espanya l’any 2007.

La prova tindrà un total de 75,12 quilòmetres distribuïts en dos especials cronometrades que es disputaran tres vegades cadascuna. El recorregut total de la prova serà de 138,94 quilòmetres. 

«Participar en el Ral·li de Tàrrega és quelcom que no teníem previst, però va sorgir la possibilitat de situar-nos de nou al volant del Subaru i no va costar massa prendre la decisió» i reiterava que «fa cinc anys que no competim en ral·lis de terra però estic convençut que recordarem com va el tema». «Sortirem a gaudir de la prova, però si hi ha alguna opció d’estar entre els millors, no la desaprofitarem», sentenciava.

Pel que fa al test del Subaru sobre terra, Vinyes va assegurar que és un cotxe que «corre molt» i que «les sensacions han estat immillorables». «Esperem protagonitzar un bon ral·li en la tornada a la terra i acomiadar la temporada amb bon sabor de boca», desitjava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT