PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A Madrid, amb passió

Un autobús amb 54 aficionats de Boca Júniors viatja al Santiago Bernabéu per viure la gran final de la Copa Libertadores

Per Miquel López-Egea

Un aficionat de Boca Júniors, al Santiago Bernabéu.
Un aficionat de Boca Júniors, al Santiago Bernabéu. | EFE/Eduardo Oyana

La presidenta de la Penya Pasión Xeneize d’Andorra la Vella, Paola Farias, fa més d’una setmana que no dorm, des que va conèixer que la tornada de la final de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Júniors es jugaria al Santiago Bernabéu. Des d’aquell moment, el seu telèfon no ha deixat de sonar.

El món va veure un espectacle lamentable al voltant de l’estadi Monumental de Buenos Aires quan els aficionats locals van atacar l’autobús de Boca Júniors i finalment, després de dies de polèmica, es va decidir jugar el matx a l’estadi del Reial Madrid.

Per aquest motiu, avui a les 12 de la nit, un autobús amb 54 aficionats de Boca Júniors residents al Principat partirà del carrer Prat de la Creu, davant l’Orri, direcció a Saragossa, on s’ajuntaran amb cinc autobusos de la penya de Barcelona. I després, fins a Madrid. Demà és la gran cita. 

Però aconseguir aquest objectiu ha estat una autèntica odissea: Farias ha treballat cada dia i cada nit sense descans per aconseguir entrades per a tots aquells que li’n demanaven, fent trucades a les penyes d’arreu del món per aconseguir una entrada o passant-se hores per comprar un tiquet a la web de la Conmebol.

«Estic molt feliç perquè és el partit del segle, no sé com explicar-ho, passaran anys i recordarem aquest moment», manifestava, mentre recordava que «l’espera per saber si jugàvem a Madrid va ser una agonia». Ara toca gaudir, i cridar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT