PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Morales, Girau, Font i Perdigues, els campions

Florido i Bullich guanyen en individual

Per El Periòdic

Foto de familia del Padel Xperiencie.
Foto de familia del Padel Xperiencie. | Padel Xperiencie

Després de la darrera prova del Màster Final Urcosa, última competició del circuit PadelXperiencie, que comptava amb set proves en els millors clubs de pàdel d’Andorra i de La Seu d’Urgell, les parelles formades per Gustavo Morales i Adrià Girau i Natàlia Font i Berta Perdigues, es van proclamar campiones després d’unes finals molt dures on es va veure un gran nivell. 

Pel que fa a la categoria masculina individual, la victòria va ser per Gerard Florido, mentre que en categoria individual femenina, Gemma Bullich es va importar la victòria amb autoritat. 

Amb un total de 85 parelles, aquest és l’esdeveniment amb més participants en un torneig del Principat i hi han participat jugadors d’Andorra, de l’Alt Urgell, de Solsona i fins i tot, de Tarragona. En total, aquesta competició va comptar amb set categories, tres de masculines, dues de femenines, mixt i menors.
Per altra banda, cal destacar que després de les finals de totes les categories es va fer l’entrega de premis i es va fer un minut de silenci molt emotiu en memòria de Miguel Lao i en suport a la seva família.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT