PUBLICITAT

Canillo

Canillo última la substitució del cap dels urbans

Convoca un edicte per contractar dos agents

Per Meritxell Prat

Vista de la façana del Comú de Canillo.
Vista de la façana del Comú de Canillo. | SERGI PÉREZ

El Comú de Canillo segueix treballant per trobar substitut al cap del servei de circulació que va acomiadar després que se’ls condemnés per apropiar-se de diners procedents de les multes. Segons va explicar el cònsol major de la parròquia, Josep Mandicó, finalment l’escollit serà «algú de la casa», però s’està acabant de tancar la substitució. El cònsol va indicar que espera que la situació pugui quedar corregida en un termini breu de temps.


Al mateix temps la corporació segueix recopilant informació per mirar de xifrar la quantitat que s’hauria apropiat l’agent, que tal com ja es va explicar des de la corporació local podria oscil·lar entre els 10.000 i els 15.000 euros. Cal tenir present que per poder aclarir els fets calia revisar les multes cobrades durant els dos darrers anys, temps durant el qual l’agent condemnat ha estat cap del servei. La tasca és especialment complicada per tot el període anterior a la implantació del nou sistema informàtic que millora molt més el control d’aquests cobraments.


Mentrestant, el comú ha tret un edicte per contractar dos agents de l’administració que puguin cobrir les places d’auxiliar d’agent de circulació. El concurs s’ha convocat justament perquè entre l’acomiadament de l’antic cap i el canvi de lloc de qui l’haurà de substituir, la parròquia tenia la necessitat de cobrir, com a mínim, dues places. Tot plegat en un moment en què s’espera molta més afluència de gent a la parròquia, tenint en compte l’inici de la temporada d’esquí, per la qual cosa el cònsol va remarcar que calia cobrir els llocs.


Segons l’edicte publicat al BOPA dimecres passat, les persones interessades s’han d’adreçar al Servei de Tràmits del comú per conèixer els requisits i bases de la convocatòria, formalitzar la sol·licitud, i tenir abast a qualsevol informació complementària que vulguin requerir. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 28 de desembre a les 14 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT