PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra fitxa al migcampista Bover

El club tricolor es fa amb el serveis del mallorquí fins a final de temporada

Per Miquel López-Egea

Albert Ferré i Rubén Bover a la seu de l’FC Andorra, ahir.
Albert Ferré i Rubén Bover a la seu de l’FC Andorra, ahir. | FCA

L’FC Andorra va anunciar ahir un altre fitxatge de luxe, el del migcampista ofensiu Rubén Bover, que arriba procedent de l’FC Barnet, de la cinquena divisió anglesa. El mallorquí aportarà qualitat, saber estar i visió de joc i té una trajectòria excepcional, ja que, procedent del planter del Reial Mallorca, va jugar en el Kidderminster Harriers, el Halesowen Town, el Charlton Athletic, el San Roque de Lepe, el New York Red Bulls de la MLS i al New York Cosmos de la NASL, primer al filial i després al primer equip, fins a l’any 2017, quan va decidir tornar a Europa per jugar amb el Barnet. Ara, ha optat per venir a jugar a l’Andorra.

Té experiències a les divisions menors d’Anglaterra però va arribar a jugar a segona. Després d’una lesió, va anar cedit al San Roque després d’acabar la seva trajectòria pel Regne Unit. Tot seguit, va decidir fer un gir radical a la seva carrera i va fitxar per un gran equip dels Estats Units on va seguir creixent com a jugador i per tant, va militar a dos conjunts del continent. De fet, amb el Cosmos va compartir vestidor amb Raúl i Senna, la seva qualitat el va convertir en essencial per al tècnic Giovanni Savarese i es va convertir en titular imprescindible. Al New York Red Bulls va compatir vestidor amb un altre crac del futbol, Thierry Henry.
En aquest sentit, el jugador ja podria veure minuts aquest dissabte a la Borda Mateu contra el Mollerussa, un fort rival que fa 55 jornades que no coneix la derrota.

L’equip de Richard Imbernón necessita sumar davant d’aquest equip per seguir amb la seva particular ratxa d’imbatibilitat, ja que fa set jornades que els del Principat no coneixen la derrota. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT