PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna el clàssic més esperat d’Andorra

El Vallbanc FC Santa Coloma i el Sant Julià es veuen les cares

Per El Periòdic

L’Inter d’Escaldes i el Sant Julià, durant la darrera jornada.
L’Inter d’Escaldes i el Sant Julià, durant la darrera jornada. | FAF

El clàssic entre el Vallbanc FC Santa Coloma i el Sant Julià es disputa aquest diumenge, en el darrer enfrontament de la jornada de la Lliga Multisegur Assegurances. Colomencs i lauredians arriben com a segon i primer classificat respectivament, amb només dos punts entre tots dos. Els de Jesús Barón arriben invictes i els de Marc Rodríguez, amb quatre victòries consecutives.  

Per altra banda, l’Engordany  jugarà contra l’Encamp davant d’un rival que necessita sumar. L’Engordany voldrà retallar distàncies amb el líder mentre que els encampedans buscaran un triomf per intentar sortir del pou.

Així mateix, l’Inter Club d’Escaldes i la UE Santa Coloma disputaran un duel important en el qual els escaldencs necessiten els tres punts després de dues derrotes consecutives que els ha allunyat del capdavant de la taula. En canvi, els colomencs buscaran una victòria per apropar-se a la meitat superior de la taula. Finalment, Ordino i Lusitans es veuran les cares en un matx en el qual els ordinencs necessiten la victòria per apropar-se a la zona dels play-off. Precisament el mateix objectiu que té el Lusitans, que arriba ocupant la cinquena posició de la classificació de la lliga. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT