PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez passa per quiròfan i podria competir a Courchevel

Es perd la Copa del Món de Saint Moritz

Per Miquel López-Egea

Mimi Gutiérrez, aquesta temporada.
Mimi Gutiérrez, aquesta temporada. | Alexis Boichard/Agence Zoom

L’esquiadora andorrana Mireia Gutiérrez es va enganxar dissabte amb una porta en l’entrenament de l’eslàlom paral·lel previ a la Copa del Món de Saint Moritz, Suïssa, prova que es va disputar ahir, i es va trencar el primer metacarp de la mà esquerra, una lesió que, en aquesta modalitat, complica molt les coses. La fractura va ser neta però ahir a la tarda va passar per quiròfan.

En aquest sentit, tot i que no es coneix encara el termini de recuperació de la lesió, el director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí, Carles Visa, va explicar a EL PERIÒDIC que «això no canvia els plans i, després de parlar amb el nostre metge, podem seguir amb el guió planejat i pensar que podrà disputar la Copa del Món de Courchevel». D’aquesta manera, Gutiérrez podria competir el cap de setmana del 21 i 22 de desembre.

«És una operació senzilla però cal anar a quiròfan per la seva posició, però els plans no canvien, l’únic que caldrà veure és com maneguem el tema de la pròtesis perquè el pal s’utilitza molt en eslàlom», afegia. Així, Gutiérrez començarà la recuperació avui mateix després de passar la nit a l’hospital, a Barcelona.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT