PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc, desè després de perdre contra el València

Henton acaba contracte després del retorn de Walker a la competició

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc i el València a La Fonteta, dissabte.
El MoraBanc i el València a La Fonteta, dissabte. | ACB Photo / I. Ferrera

Després del trist partit que va firmar el MoraBanc a la pista del València Basket on va perdre de manera estrepitosa per 91 a 72, se situa en desena posició a la Lliga Endesa. L’equip va patir una situació dolorosa després de fer una trista exhibició en els darrers 17 minuts quan va patir una desconnexió absoluta a la Font de Sant Lluís i no només es va deixar remuntar 11 punts, sinó que es va deixar passar per sobre. L’equip es va quedar en blanc i al final, els locals van guanyar amb autoritat, un fet que provoca al MoraBanc que ara tingui la Copa del Rei un pas més lluny, ja que el València és un rival directe de cara a aquest objectiu.

Malgrat això, el MoraBanc Andorra havia d’estar pendents a tres partits de la jornada. Així, el Montakit Fuenlabrada, liderat per Paco Cruz, que amb 28 punts i la cistella de la sentència es va convertir en l’estrella del partit, es va imposar al Baxi Manresa de Joan Peñarroya i ara el Fuenla mira a la part alta de la classificació.

Per altra banda, un prodigiós Kostas Vasileiadis, jugador del Monbus Obradoiro, amb 33 punts i 31 de valoració, va acabar a ritme de triples amb la ratxa de quatre victòries consecutives del Tecnyconta Saragossa per 78 a 86. Així, Vasileiadis va firmar la tercera millor marca de la història de la Lliga Endesa, amb deu triples, per liderar el triomf visitant. A més, Kyle Singler també va estar excepcional i va firmar 21 punts, vuit rebots i 30 punts de valoració.

Finalment, l’UCAM Múrica va enfonsar al Delteco GBC per 67 a 81 en un duel que es va decidir a partir d’un gran tercer quart de murcià. Soko va ser el gram jugador del matx i va aconseguir 23 punts anotats i 24 de valoració.

Tot i el partit contra el València i els resultats dels rivals directes, la moral dins de l’equip tricolor està molt alta després de la bona ratxa que arrossegava l’equip abans de la finestra FIBA, per aquest motiu, ara toca centrar-se en el partit contra el Ratiopharm Ulm de l’Eurocup que es disputa aquest dimarts a l’Ulm Arena, en un duel en el qual es pot certificar el pas al Top 16 de la competició europea.

Henton finalitza contracte

Per altra banda, el MoraBanc va anunciar ahir el final del contracte de Ladontae Hento, que era per un mes, després que David Walker hagi tornat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT