PUBLICITAT

Lleida

Una jove de Coll de Nargó denuncia a Youtube una agressió sexual

El vídeo s'ha fet viral i el seu cas ha tingut una forta repercussió mediàtica

Per El Periòdic

Vídeo on la jove explica l'agressió patida.
Vídeo on la jove explica l'agressió patida. | Youtube

Maria Mas, la jove que va denunciar dijous una agressió sexual al barri de Balàfia, a Lleida, és de Coll de Nargó. El seu cas ha tingut una forta repercussió mediàtica arran d'un vídeo publicat a Youtube en què relata els fets. La publicació ja ha rebut més de 160.000 visualitzacions.

L'agressor l'hauria abordat dimecres a la nit i li hauria fet tocaments quan entrava al portal de l'edifici on viu. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar l'autor, un home d'entre 25 i 30 anys, prop d'1,75 metres i de nacionalitat estrangera, que portava gorra i un buff. Arran dels fets, la noia va haver de ser atesa pels serveis d'emergència i traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova.

Maria Mas defensa que cal denunciar i fer difusió d'aquest tipus d'agressions, malgrat que el dany psicològic és molt fort. La jove alturgellenca espera que trobin l'home que la va atacar i lamenta que moltes dones hagin de passar per aquesta situació d'indefensió i por. El seu cas ha rebut nombroses mostres de suport.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT