PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per abandonar dos gossos i deixar-los morir de gana

La Policia va arrestar 33 persones la setmana passada

Per El Periòdic

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir el migdia de dissabte un home resident de 31 anys que havia abandonat dos gossos i els havia deixat morir de gana en un domicili particular on havien viscut a Escaldes-Engordany. L’home, per la seva inacció de no tenir cura dels cans, està acusat d’un delicte de maltractament d’animals. Aquesta és una de les 33 persones que van ser arrestades durant la setmana passada, va comunicar ahir la Policia.

Els agents van detenir 19 persones per donar positius en alcohol d’entre 0,81 g/l i 2,35 g/l, de les quals 15 es van produir en el marc de la campanya de controls d’alcohol i drogues per part dels conductors, que va començar el passat dia 3 i s’allargarà fins al 5 de gener. Entre els detinguts destaquen un home de 60 anys no resident i conductor professional, que va donar una taxa d’1,86 g/l, i un home resident de 51 anys va provocar un accident amb danys materials i va donar un positiu d’1,76 g/l. D’altra banda, un jove resident de 20 anys, amb un positiu d’1,47 g/l, va provocar un accident amb dos ferits, residents de 20 i 21 anys, a Andorra la Vella.

Dimecres, a Aixirivall, la Policia va detenir un home resident de 59 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. Els agents van ser requerits, ja que una persona de sexe masculí assegurava haver estat amenaçada per un altre home amb una arma blanca. Per unes desavinences personals entre els protagonistes dels fets, la persona detinguda va esgrimir un ganivet de cuina de 25 cm de fulla per tal d’intimidar a l’altra. Al mateix temps, va causar petits danys amb aquesta eina a la carrosseria d’un turisme, dins del qual es trobava la víctima. La patrulla interventora va recuperar el ganivet, així com dos esprais de defensa que es trobaven en possessió del detingut. 

Per últim, la Policia va detenir divendres a Escaldes un home no resident de 25 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física, per cometre agressions físiques, i contra la llibertat, per proferir amenaces, en l’àmbit domèstic. El detingut va ser denunciat per la seva parella per diferents agressions i amenaces de mort. En aquest àmbit, també va detenir dos homes residents de 23 i 33 anys al Pas de la Casa per agredir-se i causar-se lesions mútuament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT