PUBLICITAT

Andorra la Vella

Especial reconeixement a les figures del futbol nacional

Férriz, Sosa, Morató, Gonçalves, Cruz i Imbernón són alguns dels premiats de la nit

Per Miquel López-Egea

La selecció rep un reconeixement emotiu per part d’Olga Gelabert i Jordi Beal.
La selecció rep un reconeixement emotiu per part d’Olga Gelabert i Jordi Beal. | Maricel Blanch

Un altre any, la Federació Andorrana de Futbol va voler reconèixer la tasca feta per totes les figures futbolístiques del país en un any marcat pel paper de la selecció del Principat a la Lliga de les Nacions, per l’edició dels Special Olympics, per l’impuls del futbol femení i pel pas de Richard Imbernón del Vallbanc FC Santa Coloma a l’FC Andorra.

En aquest sentit, la jugadora premiada de l’ENFAF, Erica Gonçalves, va explicar que «és un orgull ser la millor jugadora d’Andorra» i que no s’ho esperava. «He treballat molt per aconseguir aquest premi, em motiva per seguir i per arribar lluny», comentava visiblement emocionada. 

Així mateix, Jesús Sosa, reconegut com a millor jugador de la Lliga Multisegur Assegurances per la seva temporada al Vallbanc, va assegurar que estava «molt content» i que «estic molt agraït pel reconeixement». «Aquest any és cert que he començat una mica fluix pels temes personals però ara ja estic reconduint la situació», manifestava i comentava que està «desitjant tornar del Nadal per seguir marcant més gols i per seguir amb la dinàmica de l’equip». «Les coses m’estan anant molt bé a Andorra, però aquest premi és dels companys també perquè sense ells no hauria estat possible», sentenciava.

Un dels altres premiats de la nit, Luís Cruz, entrenador de l’FC Encamp de futbol sala, va afirmar que «estic molt content d’aquest premi perquè ja fa uns anys que l’aconsegueixo». «Això és fruit de la feina dels jugadors perquè, al final, aquest premi és d’ells, ja que, si no, no l’hauria pogut aconseguir, però és una motivació per seguir creixent i seguir aprenent», afegia.

Finalment, l’entrenador de l’any de futbol, Richard Imbernón, va comentar que «estic molt content» però que «els premis individuals en esports d’equip sempre costen d’entendre encara que personalment motiven en una època de la vida en la qual no és fàcil avançar i això dona ànims». «Hi ha molta gent que confia amb mi, per això estic aquí», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT