PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La pel·lícula 'Path to Everest' ja està disponible a Internet

El film de Kilian Jornet ha estat seleccionat per formar part del festival Montagne en Scene

Per El Periòdic

Visionat de Path to Everest
Visionat de Path to Everest | Sergi Colomé

La pel·lícula "Path to Everest", de Kilian Jornet, ja està disponible a Internet i es pot descarregar en línia. El film es va estrenar el passat mes de març a Espanya i va aconseguir esgotar els 3.000 tiquets disponibles de les seves estrenes en menys de 24 hores, a més de projectar-se en 70 ciutats i sumar 27.000 espectadors.

"Path to Everest", una de les 40 pel·lícules més vistes del 2018, repassa el camí que ha portat a Kilian Jornet fins al cim més alt del món, mostrant també la seva cara més íntima, amb les seves pors, les seves contradiccions i il·lusions per seguir buscant nous reptes que li permetin seguir somiant envoltat de muntanyes i d'aquells que l'inspiren. En el film es pot escoltar el testimoni d'alpinistes com Reinhold Messner, Jordi Canals, Jordi Tosas o Peter Habeler, i hi apareixen personatges clau de l'entorn de Jornet: Emelie Forsberg, Bruno Brunod o Sébastian Montaz-Rosset. El documental també repassa la història de les expedicions que des de principis del segle XX han intentat conquerir l'Everest.

"Em sento molt feliç de poder compartir la pel·lícula i el final del projecte de Summits of My Life amb tots els espectadors; espero seguir compartint reptes amb ells", explica Kilian Jornet. El film està disponible en la seva versió en català, castellà, anglès i francès, a un preu oficial d'11 dòlars. 'Path to Everest' és la quarta pel·lícula de Kilian Jornet després "A Fine Line", "Déjame Vivir" i "Langtang".

Festival Montagne

Cal destacar que "Path to Everest" ha estat seleccionada per formar part del festival Montagne en Scene i s'ha pogut veure ja en més de 30 ciutats europees. Durant les properes setmanes del mes de desembre, el film viatjarà a Copenhaguen, Brussel·les, Torí, Friburg, Ginebra, Roma i París.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT