PUBLICITAT

Encamp

Encamp torna a celebrar el Cap d’Any, cinc anys després

La festa se celebrarà al Complex esportiu i serà familiar i intergeneracional

Per El Periòdic

Un moment de la roda de premsa de presentació del Saló.
Un moment de la roda de premsa de presentació del Saló.

Una festa per celebrar l’arribada del 2019, de caràcter familiar i intergeneracional, per poder acollir menuts, pares i avis. D’aquesta manera, la revetlla de Cap d’Any torna després de més de cinc anys sense celebrar-se a Encamp i tindrà lloc al Complex esportiu un cop ja hagin sonat les campanades. La festivitat se centrarà al voltant de l’orquestra Nueva Alaska, amb més de 22 components que versionaran diverses cançons. «És una demanda que teníem del poble i de la mateixa joventut», va justificar el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández.


L’activitat s’emmarca dins del conjunt de més de 90 propostes que el comú torna a posar a l’abast de les nenes i nens de la parròquia i també turistes, d’entre 2 i 18 anys, amb el 27è Saló de la infància i la joventut. Un any més, la parròquia encampadana aposta per aquesta activitat que la corporació ja considera més que consolidada. De fet, l’objectiu d’enguany és tornar a superar la xifra de visitants de l’any passat, que es va situar al tomb de les 7.000 persones, amb un increment d’unes 500 persones més. «Cada any creixem entre un 7 i 8% respecte a les xifres de l’any anterior», va comentar el director del Complex esportiu i sociocultural, Ignasi Vinos. Serà del 27 de desembre a l’1 de gener entre les 16:00 i les 21:00 hores al Complex esportiu i sociocultural a Encamp i del 3 al 5 de gener, amb el mateix horari, al Centre esportiu del Pas de la Casa.

90 propostes  

Pel que fa a les activitats, com a novetats d’enguany destaca la implementació d’una competició de videojocs o jocs de fusta tradicionals per poder compartir entre pares i avis amb els infants. Es mantenen els espectacles i aquesta vegada aniran relacionats, sobretot, amb la màgia. Els tallers de disfresses, de punts de llibre, de clauers i de maquillatge repetiran, després de ser un dels apartats més visitats les darreres edicions. Pels més menuts l’oferta girarà al voltant d’una ludoteca, piscines de boles o un racó de contes, va informar l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT