PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pallàs 19a i Moreno 29a al gegant FIS de Madonna

Mireia Gutiérrez surt de l'hospital i evoluciona positivament

Per El Periòdic

Mireia Gutiérrez després de l'operació.
Mireia Gutiérrez després de l'operació. | Christopher Pallot

Ahir es va disputar el segon gegant FIS de l’estació italiana de Madonna di Campiglio. Carmina Pallàs va finalitzar 19a amb un crono de 1.44,84 minuts, a 1,42 segons de la guanyadora, que va ser la italiana Elisa Platino (1.43,42). Pel que fa a Cande Moreno, va acabar 29a amb un temps de 1.46,04, a 2,62 de la vencedora. L’equip no competirà en la Copa d’Europa de gegant prevista a Andalo i es quedarà a Itàlia per preparar la Copa d’Europa de velocitat de Zauchensee (Àustria) del 17 al 21 de desembre.

Pel que fa a Mireia Gutiérrez, ahir va sortir de l’hospital. L’esquiadora va ser operada perquè el cap de setmana es va lesionar el dit a Saint Moritz. Malgrat que l’evolució és positiva, encara no se sap si podrà participar a la Copa del Món de Courchevel del 22 de desembre. 

Quant a la Nor-Am Cup de Panorama (Canadà), Matías Vargas va tocar el top 10 en acabar 11è al supergegant. En la combinada, Àlex Rius va ser 17è després de fer el segon millor temps a l’eslàlom. Marc Oliveras va aconseguir el millor intermedi però va quedar fora de la cursa perquè va perdre un esquí. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT